Uus toode

Uued „Maailma maitsed“ valmiskastmed Selveri Köögilt!

Lihtsalt soojenda ja bon voyage maitserännakule kasvõi teisele poole maakera!

Ehedalt itaaliapärane tomatine hakklihaga Bolognese kaste, mahedalt vürtsikas indiapärane kanaroog tikka masala, unikaalses vürtsisegus valminud aromaatne kana-karrikaste ja mehhiko stiilis väheke vürtsikas ubadega hakkliharoog chilli con carne. Anna ette koos keedetud riisi või pastaga, laota vormiroogade või takode täidiseks!

Selveri Köögi Mehhiko stiilis ubade ja rohke hakklihaga valmiskastmest imekiirelt valmiv kausitäis!

Nacho-kausitäis chilli con carne’ga

4 portsjonit

Mida vajad:

  • 1 tops ehk 400 g Selveri Köögi chilli con carne’t
  • paar suurt peotäit nacho’sid
  • 1 dl riivitud parmesani või muud kõvajuustu
  • soovi korral 1 avokaado, poolita ja eemalda luu
  • 1 jalapenokaun, eemalda seemned ja viiluta õhukeselt
  • peotäis tükeldatud kirsstomateid
  • serveerimisel konserveeritud peperonipipra kaunu, hakitud sibulapealseid, värsket koriandrit

Kuidas valmistada:

  • Laota taldrikutele, vaagnale, ahjuvormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile vaheldumisi nacho’sid ja chilli con carne valmiskastet ning puista üle juustuga.
  • Soovi korral küpseta 200-kraadises ahju meelepärasele temperatuurile (kuid maitseb hea ka küpsetamata).
  • Puista peale jalapenoviile ja tomateid. Serveeri peperoniga.
  • Selveri Köögi chilli con carne maitseb hea keedetud riisiga või tortilja vahel.

 

Selveri Köögi Mehhiko stiilis valmiskastmest imekiirelt valmivad tortiljarullid!

Tortiljarullid chilli con carne’ga

8 portsjonit

Mida vajad:

  • 1 tops ehk 400 g Selveri Köögi chilli con carne’t
  • 8 väiksemat tortiljat
  • paar peotäit õhukeselt viilutatud Rooma salatit või meelepärast salatisegu
  • 1 tomat, kuubikuteks lõigatud
  • 1 avokaado, koori ja eemalda luu ning lõika sisu kuubikuteks
  • 1 väike punane sibul, viilutatud
  • 1–1,5 dl riivitud juustu
  • Sriracha majoneesi või Sriracha kastet või vrapikastet
  • serveerimisel soovi korral värsket koriandrit

Kuidas valmistada:

  • Grilli või kuumuta pannil tortiljad ühelt poolt jumekaks ning täida kohe salati, paari lusikatäie chilli con carne, tomati- ja avokaadokuubikutega ning sibulaviiludega.
  • Puista lisaks juustu ja keera rulli. Serveeri kohe!
  • Tortiljade asemel võid kasutada ka maisist takotaskuid.

 

Selveri Köögi klassikaliselt itaaliapärasest, mõnusalt tomatise ja rikkaliku hakklihaga valmiskastmest laod imekiirelt valmis maitsva ahjulasanje!

Kiire lasanje Selveri Köögi Bolognese kastmega

4 portsjonit

Mida vajad:

  • 1 tops ehk 400 g Selveri Köögi chilli con carne’t
  • 6–8 lasanjeplaati
  • 200 g rikotat või riivitud mozzarella’t
  • 200 g mozzarella’t, viilutatud
  • 1–1,5 dl riivitud parmesani

Kuidas valmistada:

  • Eelkuumuta ahi 200 kraadini.
  • Laota paar supilusikatäit kastet väiksema ahjuvormi või klaasist pirukavormi põhjale.
  • Säti peale kiht lasanjelehti (võid ümmarguse vormi kasutamisel need ka väiksemateks paladeks murda).
  • Kata lasanjelehed õhukese kihi kastmega ja puista peale riivitud mozzarella’t või tõsta portsukaupa rikotat.
  • Korda kihtide ladumist, kuniks kaste on otsas (u 3 kihti). Pealmiseks kihiks jäägu lasanjelehed.
  • Lao peale mozzarella-viilud ja puista üle riivitud parmesaniga.

Head isu!