Loe intervjuud

Kulinaaria töötajate lood – Irina Mazova, vahetusejuht

Töö on huvitav ja vastutusrikas. Kolleegid on toredad ja ülemused meeldivad. Tegelikult meeldib mulle siin kõik, aga ma pole ka inimene, kes üha paremat otsides aina töökohti vahetab. Isegi kui ei tahaks, toovad jalad mu ise siia!

— Irina Mazova, vahetusejuht

 

Kuidas sa Kulinaaria OÜ-sse sattusid ja mis tööd teed?

Minu tööletulek ettevõttesse käis samamoodi kui paljudel teistel – seal töötav tuttav kutsus, ma läksin ja jäingi!

Üle kümne aasta töötasin komplekteerijana, kuni ühel päeval pakkus ülemus uut tööd – komplekteerijate vahetusevanemaks. Sealtpeale jagan aega arvutitöö ja oma alluvatega suhtlemise vahel. Minu töö on korraldada kauba saatmist 74 Selverisse ja koostööpartnerile Balbiinosse ning hoida silm peal eratellimustel. Kontrollin saadetavat kaupa, koguseid ja tähtaegu.

Mis sulle siin töötades kõige rohkem meeldib ja mis sind motiveerib?

Minu jaoks on oluline, et palk laekuks häireteta ning et ettevõttel on hea söökla, kus saab mitu korda päevas soodsalt einetada. On väga mugav, kui ei pea mõtlema, kuhu lõunale minna või mis toit kodunt kaasa võtta.

Milline on sinu lemmiktoode ja miks?

Minu lemmikud peomenüüst on suupisted heeringa ja forelliga. Nii maitsev, kui munavõidele on sätitud õrn heeringafilee väikese sibulaga! See pole mitte ainult hea, vaid näeb ka ilus välja. Võib koju kaasa osta või külla minnes külakostiks võtta.

Väga maitseb ka lillkapsa-brokolivorm, kus köögiviljad on küpsenud Merevaigu ja köögikoore segus. Paneeritud šnitslid on väga head ja niisamuti väikesed hamburgerid peolauale. Magusat ma väga ei armasta, muidu soovitaks midagi sealt ka. Peale hea maitse ja välimuse hindan seda, et toodete pakenditel on ammendav info koostise kohta.