Koorekaste armastab pastat!

Selveri Köögi koorekaste sobib paljudesse roogadesse ning laseb end lihtsalt põnevamaks lihvida! Kreemjad pastad, ahjuköögiviljad ning kala- ja kanaroad suisa ootavad koorekastmega lustimist.


Koorekastmes pastaroog kanaga

15 minutit

Mida vajad?

  • 1 topsitäis Selveri Köögi koorekastet
  • 200 g meelepärast pastat
  • 1 kana rinnafilee või 3 kintsufileed (tükeldatud)
  • soovi korral 1 väike hakitud sibul + 2 purustatud küüslauguküünt
  • 1 väiksem suvikõrvits (tikukesteks lõigatud või riivitud)

Kuidas valmistada?

  • Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele ja nõruta.
  • Prae 2 sl oliiviõlis kana ning sibul-küüslauk kuldseks.
  • Lisa suvikõrvitsaribad ja kuumuta minut-paar.
  • Sega hulka koorekaste ja serveeri kohe!

Selveri Köögi uued maitsvad valmiskastmed leiad kõikidest Selveritest ja e-Selverist.

Vaata e-Selverisse