Selveri Köögi koorekaste sobib paljudesse roogadesse ning laseb end lihtsalt põnevamaks lihvida! Kreemjad pastad, ahjuköögiviljad ning kala- ja kanaroad suisa ootavad koorekastmega lustimist.
Koorekastmes pastaroog kanaga
15 minutit
Mida vajad?
- 1 topsitäis Selveri Köögi koorekastet
- 200 g meelepärast pastat
- 1 kana rinnafilee või 3 kintsufileed (tükeldatud)
- soovi korral 1 väike hakitud sibul + 2 purustatud küüslauguküünt
- 1 väiksem suvikõrvits (tikukesteks lõigatud või riivitud)
Kuidas valmistada?
- Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele ja nõruta.
- Prae 2 sl oliiviõlis kana ning sibul-küüslauk kuldseks.
- Lisa suvikõrvitsaribad ja kuumuta minut-paar.
- Sega hulka koorekaste ja serveeri kohe!
Selveri Köögi uued maitsvad valmiskastmed leiad kõikidest Selveritest ja e-Selverist.
