Selveri Köögi sidrunikaste on värskete sidruninootidega ja mõnusalt koorene maitsetega lustija. Loob püsisuhte mereandide ja kalaga, kuid flirdib lahkelt ka pastaroogadega. Abiks ka siis, kui tahad vürtsitada suhet köögiviljadega.
Sidrunikastmega ahjuforell
15 minutit
2 portsjonit
Mida vajad?
- ½ topsitäit Selveri Köögi sidrunikastet
- 2 x u 150 g nahaga forellifileed, luudeta
- glasuuriks sega kokku 2 sl mett + 2 sl sulavõid + 1,5 sl sidrunimahla
- soola-pipart
- ½ sidruni õhukesed viilud
Kuidas valmistada?
- Pintselda kala glasuuriga, maitsesta soola-pipraga ning tõsta kalapala kahele sidruniviilule. Aseta peale paar sidrunviilu.
- Küpseta eelkuumutatud 220-kraadises ahjus grilli all 8 minutit (sõltub kala paksusest).
- Serveeri sidrunikastme ja meelepärase salati või aedviljadega.
Selveri Köögi uued maitsvad valmiskastmed leiad kõikidest Selveritest ja e-Selverist.
