Selveri Köögi piprakaste on köögis täelik staar – särtsakas, kuid samas pehmelt koorene, kolmelt pipralt ilusa iseloomu saanud, ideaalne sea- ja linnuliha, veisesteigi ning köögiviljaroogade saatja.

Piprakaste & krõbe siga
15 minutit
Selja- või kaelakarbonaadi viile, maitsesta soola-pipraga (või kasuta seljakarbonaadi trühvlimarinaadis või kaelakarbonaadi ürdimarinaadis)
Mida vajad?
- kahe viilu kohta 2-3 sl jahu,
- 1 lahtiklopitud muna,
- 1 dl riivsaia- või pankosaiapuru,
- 1/2 tl suitsupaprikat
Kuidas valmistada?
- Pöörita maitsestatud sealihaviile jahus, siis lahtiklopitud munas ja lõpuks suitsupaprikaga maitsestatud riivsaias või pankosaias.
- Prae keskmise kuumusega õlis mõlemalt poolt kuldseks ning seest küpseks.
- Lauale andmisel vala peale piprakastet.
Selveri Köögi uued maitsvad valmiskastmed leiad kõikidest Selveritest ja e-Selverist.