Piprakaste käib krõbeda seaga!

Selveri Köögi piprakaste on köögis täelik staar – särtsakas, kuid samas pehmelt koorene, kolmelt pipralt ilusa iseloomu saanud, ideaalne sea- ja linnuliha, veisesteigi ning köögiviljaroogade saatja.


Piprakaste & krõbe siga

15 minutit

Selja- või kaelakarbonaadi viile, maitsesta soola-pipraga (või kasuta seljakarbonaadi trühvlimarinaadis või kaelakarbonaadi ürdimarinaadis)

Mida vajad?

  • kahe viilu kohta 2-3 sl jahu,
  • 1 lahtiklopitud muna,
  • 1 dl riivsaia- või pankosaiapuru,
  • 1/2 tl suitsupaprikat

Kuidas valmistada?

  • Pöörita maitsestatud sealihaviile jahus, siis lahtiklopitud munas ja lõpuks suitsupaprikaga maitsestatud riivsaias või pankosaias.
  • Prae keskmise kuumusega õlis mõlemalt poolt kuldseks ning seest küpseks.
  • Lauale andmisel vala peale piprakastet.

Selveri Köögi uued maitsvad valmiskastmed leiad kõikidest Selveritest ja e-Selverist.

Vaata e-Selverisse