Tootmine

Meie tootmispinna suurus on 3000 ruutmeetrit ja ettevõttes töötab ligi 300 inimest.
 Päevas läheb meie köögist välja üle 10 tonni toodangut, pühade ajal nagu jaanipäev või jõulud üle 14 tonni. Tootmisprotsess toimub päevasel ajal, kuid vajadusel leitakse inimesed ja vahendid ka öiseks tööks.
Kõik meilt väljuvad tooted pakendatakse gaasikeskkonda, mis pikendab nende realiseerimisaega. Kogu kaup väljastatakse jahutatult +2 kuni +6 kraadi juures.

Meie tehnoloogia võimaldab teha ka nišitooteid vastavalt soovile. Saame disainida toote vastavalt kliendi ideele ja nägemusele. Seda kõike võimaldab meie kaasaaegne ning mahukas tootmispark ning kogenud töötajad.

Kulinaaria OÜ tootmisparki kuuluvad salatisegamismasin mis võimaldab korraga segada 500 kg toodet. Lisaks kasutame katlaid suurusega 500 l ja 300 l. Kogu köögi katelde mahutavus kokku on 3500 l. Küpsetusahjusid on meie köögis viis ning need võimaldavad teha ühes ahjus 200 kg toodet. Meil on neli pakeliini ja iga päev toodetakse meie köögis 300 eri toodet.

Vaata videot

Võta ühendust